Brigitte zit onder de vijde deur van de auto

We zijn druk aan het pakken. Een gedeelte in de kist. Een gedeelte in de container en een ander gedeelte in de aanhanger. Ik hoop dat volgend seizoen alles wat ik nodig heb hier gebleven is.. Brigitte bekijkt het vanuit de schaduw.

De vlaggen van de verschillende nationaliteiten

Het heeft hard gewaaid de laatste 10 weken. De vlaggen hadden daar moeite mee. De Nederlandse ontbreekt, want die vlag die ik Keith schonk twee jaar geleden, is door de wind vernietigd.

JS 3 staat met nog 1 andere kist in de hangaar

De laatste drie dagen staat de JS JR in de hangaar. Afgezien van enkele rompen is er nog maar éé vliegtuig dat gezelschap houdt. Alles is al weer verder ingepakt. Dat geldt ook voor de hoezen van de Ventus die we gebruikten, dus we moesten wel.

Opa wast de auto

Toen we na het afscheid nemen weer naar buiten kwamen was opa begonnen onze auto te wassen. De man is 88 jaar, maar vol energie

Het vliegveld van Potchefstroom met cumulushemel

Toen we wakker werden in Potchefstroom, regende het onafgebroken pijpestelen. Enkele uren later leek het een prachtige dag te worden. Er gingen nog een paar mensen, waaronder Uys, vliegen. Ik bleef aan de grond want er moest nog veel gesorteerd en geregeld worden.

Jetski op aanhangertje

Deze foto maakte ik nog voor ons vertrek bij het restaurant in Gariepdam. Het aardige is het nummerbord van dit aanhangertje JETSKI 95

JS 3 aanhanger met containers daar achter

Aanhanger en containers staan weer gepakt. Het volgend seizoen begint weer over 7 maanden.