ZWEEFVLIEGENONLINE ADS-B met FLARM HORIZON ZWEEFVLIEGERSFORUM

Kunstmatige horizon in Uw navigatiescherm!

Beeld kunstmatige horizon Beeld kunstmatige horizon Beeld kunstmatige horizon

Hoe werkt het?

De kunstmatige horizon leest de gegevens van de sensors van de USB Host, om die vervolgens als een bewegend beeld te tonen. Omdat alle populaire afbeeldingen van een horizon door copyright beschermd worden, worden hier de roll en pitch gegevens in de door te geven grafische informatie geintergreerd.

De hier aangeboden Gyro verstuurt zijn gegevens over de USB HID interface, op zo een manier, dat de horizon op iedere computer kan worden weergegeven, waar ook een USB muis of toetsenbord op kan worden aangesloten. De sensors meten het aantal graden voor iedere as met grote preciesie en razend snel. De software berekent dan de hoek verdraaiing voor iedere as en geeft die weer via het op het beeldscherm gesimuleerde instrument. De afbeelding van dit instument kunt U verbergen, tonen in iedere grootte en plaatsen op iedere plek in het scherm. Het instrument kan ook met één klik gereset worden naar nul pitch en nul helling. Hoewel de sensors met een zeer grote weergave snelheid werken, wordt deze in dit ontwerp begrensd tot 16 updates per seconde. Dit laatste om een flikkerend beeld te voorkomen.

De software loopt op alle Win32/64 systems (WinXP, Vista, Windows 7 & 8) en WinCE 5.0/6.0 en Compact 7 voor alle ARM CPU families.

Disclaimer

De op deze pagina weergegeven en besproken apparatuur bestelt en betaalt U rechtstreeks bij/aan de fabrikant. Deze is verantwoordelijk voor de levering, garantie en alle andere verplichtingen die bestaan tussen koper en verkoper. Zweefvliegenonline en al zijn medewerkers zijn in deze geen partij, stuurt slechts Uw, van een kortingscode voorziene bestelling door aan de fabrikant/leverancier.
Radar weergave zweefvliegtuigen op Terlet