RADARSCHERM ZWEEFVLIEGENONLINE ZWEEFVLIEGERSFORUM STARTPAGINA

Download IGC files

Door hier tijdens het vliegen reeds de IGC files van de vliegtuigen op te vragen is het mogelijk om tijdens wedstrijden reeds vast te stellen wie het snelste is tot op dat moment. Volg de onderstaande uitleg.

Deze pagina geeft U direct toegang tot de Zweefvliegen online database, waarin alle door de ADS-B ontvangers waargenomen vluchten zijn opgeslagen. Na 7 juni 2019 is dit nu ook uitgebreid tot door middel van FLARM data verkregen gegevens.
Bij aankomst op deze pagina ziet U één venstertje met vliegtuig-registraties. Dat is het actuele bestand van vliegtuigen waarvan vluchten door zweefvliegenonline zijn geregistreerd. Zodra U een registratie aanklikt verschijnt een tweede venstertje waarin de beschikbare vluchtdagen zijn weergegeven. Na ook hier een keuze te hebben gemaakt, drukt U op de groene knop "IGC-FILE". Van de gegevens in de database wordt dan voor het door U gekozen vliegtuig en de eveneens door U gekozen datum, een IGC-file gemaakt. Zodra het cumulus embleempje verschijnt, kunt U de file downloaden door dit embleem aan te klikken.Het is vandaag:

Radar weergave zweefvliegtuigen op Terlet