RADARSCHERM ZWEEFVLIEGENONLINE ZWEEFVLIEGERSFORUM STARTPAGINA

Aanmelden ADS-B vliegtuig zweefvliegradar glider-tracking

Als U van Uw zweefvliegtuig de GPS heeft gekoppeld aan de transponder, kan U hier uw vliegtuig aanmelden. Zodra U op de verzendknop drukt, worden Uw gegevens direct in de database van zweefvliegenonline opgenomen. Totdat de webmaster de aanmelding heeft geverifieerd, is het nog mogelijk om correcties aan te brengen. Daarna kan dat alleen nog maar via een email aan de webmaster. Dit laatste om vernielingen aan de database te voorkomen. Verifieert U dus zorgvuldig Uw aanmelding, voordat U op de verzendknop drukt. Aan de database wordt voortdurend gewerkt. Het is daarom zeer goed mogelijk dat Uw vliegtuig al definitief in de database is opgenomen. In dat geval krijgt U daarvan een mededeling. Wijzigingen zijn dan alleen via Email mogelijk.

Het formulier geeft de mogelijkheid een foto te uploaden. Die foto;s worden weergegeven als iemand in de radarkaart op een vliegtuig klikt.
Let op!: De maximale grootte van de foto-files is 1 Mb.

Zend ons eerst het kenteken van het vliegtuig dat U wilt opgeven en daarna pas het formulier. U krijgt dan vooraf informatie of aanmelden of updaten nog mogelijk is.
Let op!: leestekens zijn bij de ingave van het kenteken niet toegestaan en geven een foutief resultaat!!
Aanmeldformulier ADS-B Zweefvliegenonline Radarpagina.

Radar weergave zweefvliegtuigen op Terlet