Over zweefvliegen Startpagina

Over Zweefvliegen Startpagina

Zweefvliegen Startpagina is een uitgekiende actuele verzameling weblinks. Deze links zijn up to date en keurig gerangschikt, op categorie en alfabetisch. Het is een echte Startpagina, de poort naar alles wat er op internet over het thema zweefvliegen te vinden is. Startpagina zweefvliegen is in Nederland ook de enige onafhankelijke pagina die op dit moment over zweefvliegen bestaat. Onafhankelijk betekent dat in tegenstelling tot andere soortgelijke webpagina's zweefvliegen online Startpagina niet is verbonden aan een club vereniging instelling, etc. Zweefviegen Startpagina wordt bijgehouden zonder winstbejag door vrijwilligers met affiniteit tot het zweefvliegen. Zoekt U veel over het thema zweefvliegen? maak dan met enkele muiskliks van Deze startpagina Uw startpagina!

Advertenties

Het is voor commerciele instellingen mogelijk om onder voorwaarden voor Startpagina een advertentie op te geven. U zult echter nimmer meer dan zes daarvan aantreffen op de pagina en slechts van een bescheiden formaat. Bovendien is het slechts die bedrijven toegestaan op Startpagina te adverteren, die duidelijk iets met zweefvliegen te maken hebben. Zo blijft het thema van zweefvliegen Startpagina behouden. Het doel van de advertenties is om de kosten van deze pagina en zweefvliegenonline in het algemeen, te dekken.

Privacy

Over het onderwerp privacy kunnen we kort zijn. Op Startpagina is een teller opgenomen die het totaal aantal keren dat de pagina getoond wordt weer geeft. Tevens wordt bijgehouden waar de bezoeker vandaan kwam. Startpagina zweefvliegen maakt in tegenstelling tot andere soorgelijke web sites, echter geen gebruik van cookies om Uw surfgedrag te kunnen vaststellen. Ook wordt er niets naar Uw computer geupload, anders dan noodzakelijk voor het weergeven van de pagina.