Kees Aero Nautical Services draagt zijn "winkeltje" over

Kilo Hotel
Berichten: 239
Lid geworden op: 05 nov 2009, 22:04

Kees Aero Nautical Services draagt zijn "winkeltje" over

Bericht door Kilo Hotel » 13 feb 2022, 23:28

Na 16 jaar met succes mijn bedrijfje "Kees Aero Nautical Services" te hebben gerund, heb ik mijn activiteiten overgedragen aan Dennis Schouten. Ik vind 82jaar best reden om nog wat andere leuke dingen te kunnen doen. Ik dank iedereen voor het vertrouwen, dat ik regelmatig "all over the world" ervaren heb. Zo hebben met door mij verkochte Mountain High zuurstofsystemen zweefvliegers de Himalaya bedwongen en verkocht ik gemiddeld iedere twee weken een set Kerry Covers tot zelfs in Brazilië. Ook Garrecht instrumenten, Yaesu handheld radio’s, headsets (privat label) en (the best there are)-vleugelsteunen waren, naast wat kleinere gangbare artikelen door mij verkochte artikelen.

Dennis en ik hebben intensief samengewerkt om alle activiteiten op een goede en plezierige manier over te dragen. Dennis is zijn vliegcarrière begonnen bij Defensie en is na zijn dienstverband naar de burgerluchtvaart gegaan. Hij geeft graag vlieginstructie en besteedt zijn vrije tijd aan het onderhouden en vliegen van/op (motor)zweefvliegtuigen. Dennis zal zeker een prima service bieden: “Best price, best services” is ook zijn motto. Hij zal zich ook specialiseren in vergelijkbare artikelen onder de naam AVIATION SERVICES EUROPE met www.aviationservices.eu.

Neem gerust contact op met Dennis wanneer u een vraag heeft over één van zijn specialiteiten: vliegtuighoezen, zuurstofsystemen en communicatieapparatuur.. Dennis staat in de startblokken. Ik heb begrepen, dat Dennis met een interessante aanbieding start voor degene die binnenkort nog nieuwe hoezen wil kopen.

Vriendelijke groet en nogmaals dank, Kees Hordijk

Plaats reactie